RecensiesRogier van Interieurspecialist

Beste Matthijs,

Nogmaals dank voor jouw hulp de afgelopen jaren om onze sites draaiende en overzichtelijk te houden. Je hebt na overleg zowel de site van de kastenspecialist als Interieurspecialist ontworpen en er een mooie invulling aan weten te geven. De manier van samenwerken is dan ook erg geslaagd. Met name het feit dat je altijd bereikbaar bent maakt het erg prettig.

Ook dat je onlangs de strijd aan bent gegaan met KPN na het verplaatsen van onze URL om ze duidelijk te maken dat er bij KPN enige essentiele bestanden misten om een site te kunnen laten draaien maakt het werk voor ons een stuk eenvoudiger. schoenmaker blijf bij je leest klinkt hier niet gek, jij de computertaal en wij gewoon in de winkel aan de gang.Alex van Afrocosmetics.nl

Matthijs is in 2008 voor ons begonnen met het bouwen van een webshop. Dit alles met een superheldere CMS waardoor wij zelf makkelijk en handig teksten en producten konden toevoegen.

Inmiddels hebben we in nauwe samenwerking met Matthijs, een prachtige update gemaakt/gekregen door onze ideeën met zijn kennis en ervaring samen te voegen. Het CMS is helemaal naar wens afgesteld en we kunnen onze klanten precies bereiken en "triggeren" op de manier die wij willen. Digizon denkt met je mee en vindt een oplossing voor elk probleem. Ook komen er verbeterpunten aan het licht waar je zelf nog niet eens bij stil hebt gestaan.

Kortom Digizon levert niet alleen maar een website, maar geeft je een totaalpakket waarbij ervaringen, goede ideeën, probleemoplossend denken en een persoonlijke touch in worden begrepen.

Matthijs hartstikke bedankt!


Bekijk de site van Afro Cosmetics NL website

Martapart
Meerdere malen heb ik bij websiteprojecten bijzonder prettig samengewerkt met Matthijs. 
Hij is snel, zorgvuldig en betrouwbaar. 
Komt met goede voorstellen voor verbetering, overlegt bijtijds als hij tegen iets aanloopt en steekt altijd extra moeite in zijn werk.

Je kan er dan ook van op aan dat als je iets aan hem uitbesteedt, hij dat heel goed doet. 
Lever ik een ontwerp bij hem aan, dan levert hij dat tot in de puntjes op. Ofwel: pixelperfect!

Wat ik ook heel waardevol vind is dat hij altijd slimme creatieve oplossingen weet te bedenken voor complexe zaken, die aanvankelijk onuitvoerbaar lijken. 
Behalve dat hij een harde werker en fijne samenwerkpartner is, beschikt hij ook over hele mooie kwaliteiten zoals geduld, humor en warmte. En een ontzettend handig CMS!

Ik kan Matthijs - en zijn CMS - dan ook van harte aanbevelen.


Bekijk de site van Martapart - Wordpress

Emtek

Emtek Ergonomics LogoEMTEK Ergonomics B.V. is gespecialiseerd in de fabricage van zitoplossingen/bureaustoelen op maat voor mensen met zitproblemen, formaatklachten, bij extreme lichaamsverhoudingen en/of op medische indicatie.

Binnen EMTEK ben ik verantwoordelijk voor de website. Eind 2006 kwam ik in contact met Matthijs van Digizon. Onze oude website was inmiddels erg ‘anno 2003’.

De bureaustoel op maat is een bijzonder product. Geen mens is gelijk, dus geen bureaustoel die hier het pand verlaat is gelijk. Elke bureaustoel die wij fabriceren komt maar één keer voorbij. Het is onmogelijk dit als ‘van de plank’ product in een webwinkel te verkopen. Documentatie in de vorm van een overzicht van onze producten bestaat niet. Onze visie en het concept bureaustoel op maat moet daarom goed vindbaar zijn met zoekmachines als Google.

De opdracht aan Digizon werd: Maak een nieuwe website waarvan de teksten door EMTEK zelf te beheren zijn, ook als deze persoon geen verstand heeft van HTML.
Ons specialisme moet duidelijk naar voren komen zonder medisch te ogen.
Een rustige en professionele website die goed leesbaar is en die eenvoudig
werkt. De informatie op onze website moet eenvoudig zelf af te drukken
zijn, zodat mensen zelf hun documentatie kunnen samenstellen.

De nieuwe website draait sinds maart 2007. Ik ben meer dan tevreden
met het uiterlijk en functionaliteit van de website. Ik kan er goed
mee werken en als ik ergens niet mee uit de voeten kom kan
ik altijd even bellen. Inmiddels is de website o.a.
uitgebreid met een nieuwsmailer. Een fantastisch
concept.. ik email mijn klanten binnen 10 minuten
wanneer ik maar wil. Geen ingewikkeld gedoe met opmaak en lay-out. Ik moet alleen zelf even de teksten schrijven en een paar leuke foto’s erbij zoeken.

Waarom ik mijn website ‘laat regelen’ door Digizon:

Digizon denkt met mij mee en maakt heldere afspraken over de verwachte levertijd, de kosten etc.

Digizon begrijpt de taal die ik spreek.

Digizon levert creatieve en praktische oplossingen en deze zien er nog ontzettend mooi uit ook.

Digizon is altijd bereikbaar, ook in gevallen van nood.

Inmiddels loopt het volgende project alweer bij Digizon. Wij organiseren workshops voor goed op maat zitten en Digizon maakt een mogelijkheid tot inschrijven via de website. Dit neemt mij veel werk uit handen. Het kost wel weer een paar centen om het te laten maken, maar het is nog altijd duurder als ik zelf het wiel uit moet vinden.


Bekijk de site van Emtek.nl