Produkten » Modules


Web Shop Module

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een e-Business-oplossing om

produkten via internet te verkopen. Een betrouwbare technische motor achter de site is dan onmisbaar. Laat de retailtechniek voor u werken terwijl u zich bezig houdt met de kwaliteit van het produkt dat u verkoopt en de service eromheen.

De Digizon CMS e-commercemodule biedt onder meer:

- Opvragen van losse bestellingen per klant
- Ingeven van aparte inkoop-/verkoopprijzen
- Rapportages per maand, BTW-overzichten
- Kortingen in euro's of percentages per klant weg te geven

Enkele shops die naar volle tevredenheid gebruik maken van deze module zijn:
www.perfectlybasics.nl, www.budgetvloer.nl, www.bong.nl, www.kastengigant.nl

Nieuws Module

De nieuwsmodule is een systeem waarmee het gemakkelijk wordt het nieuws op een website te beheren. Via een eenvoudig kliksysteem
worden de nieuwsberichten up to date gehouden, inclusief afbeeldingen, tabellen, flash-filmpjes, en, indien gewenst, een complete opmaak voor uw tekst. Ook kan met de Nieuwsmodule een agenda worden vormgegeven waardoor de site een profesioneel actuele uitstraling krijgt.

Mailer

Nieuwsberichten, nieuwbrieven en gelijksoortige produkten zijn krachtige marketingtools maar moeten normaal gesproken handmatig of met behulp van een editor gemaakt worden. Net als het aan- en afmelden van ontvangers van de informatie. Dit kost veel tijd en kan sneller en efficienter met de mailermodule van Digizon.

Wanneer gewenst laat de module zelfs de inhoud van de nieuwsbrief overeen komen met bepaalde nieuwsberichten op de site. En dat natuurlijk via een gebruiksvriendelijk kliksysteem – dat aan de hand van berichten en/of producten die reeds op de site vermeldt of in het beheer heeft ingevoerd. Een kwestie van aanklikken, selecteren en versturen dus. Simpel zat!

Producten

De structuur van een nieuwe website kan in het begin nog onduidelijk zijn of nog niet goed uitgedacht. Aanpassen is dan onvermijdelijk. Met een CMS-oplossing van Digizon is het geen probleem om volgordes en categoriën van de site kunt u zelf aanpassen.

Dit houdt in dat u zowel de teksten en beelden als de volgorde en posities van een categorie kunt aanpassen. Zelf een categorie aanmaken kan ook, bijvoorbeeld voor een speciale kerstaanbieding.