Zoek op gerelateerde kenmerken  digizon producten cms web mogelijkheden

Producten


Met een CMS, oftwel Content Management Software, wordt in feite de inhoud en vorm van een website gescheiden. Dit betekent dat niet bij elke inhoudelijke verandering (tekst, beeld en of geluid) de hele site hoeft te worden aangepast en dus de websitebouwer niet hoeft te worden ingeschakeld. Vaak worden voor dit soort aanpassingen tussen de 80 en 125 euro per uur berekend, een kostenpost die behoorlijk kan oplopen om uw site actueel te houden.

Met een goed CMS ontstaan legio mogelijkheden voor een efficiëntere en effectievere aanwezigheid op het web. Eenvoudig actualiseren, gemakkelijk redigeren, direct plaatsen, toevoegen en publiceren van de content en elementen in het systeem en dus meteen live op het internet. Tussenkomst van een (technische) webmaster is niet meer nodig, u bent de baas over uw eigen website Een goed CMS beschikt tevens over de mogelijkheid artikelen van derde partijen binnen uw site te laten uploaden en/of een professionele nieuwsbrief/E-zine uit te geven.

Een heel goed CMS kenmerkt zich door het feit dat het uw content meteen zo rubriceert en labelt dat het de website beter vindbaar maakt op het internet. de site wordt dan automatisch geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Het CMS-product van Digizon maakt gebruik van een aantal modules en houdt
zo al tijdens de bouw van de site rekening met een aantal terugkerende
functionaliteiten. Het voordeel hiervan is dat de ontwikkeltijd
enorm wordt verkort.