Telefoonaccessoires
« 1 2 3 4 5 »
Amerikaanse vlag flexibele TPU hoes voor de Samsung Galaxy S5, deze hoes beschermd de zij en achterkant optimaal tegen beschadigingen door vuil en krassen. Voorzien met uitsparingen voor de toestel functies en een opstaande rand aan schermzijde.
Bescherm het scherm van uw kostbare Apple iPhone 5C met deze Anti reflectie protector. Naast de optimale bescherming tegen krassen en stof vermindert deze screen protector licht weerkaatsing optimaal waarmee u altijd goed beeld behoudt.
Bescherm het scherm van uw kostbare Samsung Galaxy S5 met deze Anti reflectie protector. Naast de optimale bescherming tegen krassen en stof vermindert deze screen protector licht weerkaatsing optimaal waarmee u altijd goed beeld behoudt.
Artistieke Uil flexibele TPU hoes voor de Galaxy Note 3. Deze hoes beschermd goed tegen schade door vallen en stoten, aan de voorzijde is de hoes voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera, poorten en touch pen.
Zoekt u een beschermend achterkantje voor uw iPhone 6 plus? Dan is dit kleurrijke bloemetjes print hoesje een uitstekende keuze. Dit fleurige hoesje beschermd tegen beschadigingen door stoten en vallen.
Bescherm het scherm van uw kostbare Apple iPhone 5C met deze transparante screenprotector. Deze screenprotector beschermt uw 5C scherm tegen krassen door vuil en stof.
Hard plastic hoesje voor de Samsung Galaxy S7 biedt een uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Het hoesje is voorzien van uitsparingen voor knoppen, camera en toegangspoorten.
Zoekt u een beschermend achterkantje voor uw iPhone 6 plus? Dan is dit dromenvanger print hoesje een uitstekende keuze. Dit fleurige hoesje beschermd tegen beschadigingen door stoten en vallen.
Dromenvanger schokabsorberende TPU hoes voor de Samsung Galaxy S6, deze hoes beschermd de zij en achterkant optimaal tegen beschadigingen door vuil en krassen. De hoes is voorzien met uitsparingen voor de camera, knoppen en toegangspoorten.
Deze Extreme fitting Belt is voor diverse toestellen vervaardigd van hoogwaardige materialen, Flexibel, duurzaam en lichtgewicht. Met ruimte genoeg voor meer dan alleen je telefoon.
Geef uw iPhone 5C extra kleur met dit geperforeerd gele TPU hoesje en behoudt tegelijkertijd de hippe uitstraling van de iPhone 5C. TPU polyurethaan biedt een uitstekende bescherming tegen beschadigingen door vallen, stoten en stof. geperforeerd
Eenvoudig schokabsorberend iPhone 5/5S beschermhoesje, dit hoesje is gemaakt van flexibel geel TPU materiaal en beschermd optimaal bij stoten, vallen en tegen vuil. In de hoes zitten uitsparingen voor knoppen, toegangspoorten en de camera.
Glanzende vlinder roze hardcase geschikt voor de Apple iPhone 5C, dit hoesje beschermd de 5C tegen schade door stoten en vuil. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, poorten en camera.
GLASS PRO+ Deze glazen screen protector is speciaal gemaakt om het glas van uw iPhone 6 te beschermen tegen breuken en krassen. De screen protector is slechts 0,26mm dik, hiermee behoudt u alle functionaliteiten van uw toestel
GLASS PRO+ Deze glazen screen protector is speciaal gemaakt om het glas van uw Samsung Galaxy S5 te beschermen tegen breuken en krassen. De screen protector is slechts 0,26mm dik, hiermee behoudt u alle functionaliteiten van uw toestel
Grijs effen flexibele TPU hoes voor de Galaxy Note 3. Deze hoes beschermd goed tegen schade door vallen en stoten, aan de voorzijde is de hoes voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera, poorten en touch pen.
Extra dun TPU hoesje Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S7
Geef uw iPhone 5C extra kleur met dit geperforeerd groene TPU hoesje en behoudt tegelijkertijd de hippe uitstraling van de iPhone 5C. TPU polyurethaan biedt een uitstekende bescherming tegen beschadigingen door vallen, stoten en stof. geperforeerd
Zoekt u een beschermend hoesje voor de iPhone 6 4,7? Dan is deze slank groene TPU hoes een uitstekende keuze. TPU is een schokabsorberend materiaal wat beschermd tegen kras en stootschade, en voorzien met uitsparingen voor de iPhone 6 functies.
Hard plastic hoesje voor de Samsung Galaxy S7 edge biedt een uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Het hoesje is voorzien van uitsparingen voor knoppen, camera en toegangspoorten.
Vrolijke print in een iPhone SE/5/5S hoesje. Dit TPU hoesje is schokabsorberend en watervast. Aan de zij en achterkanten is gedacht aan de benodigde uitsparingen voor knoppen, camera en toegangspoorten.
Flexibel hoesje voor de Samsung Galaxy S7 edge biedt een uitstekende bescherming tegen vallen, stoten en stof. Het hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera en toegangspoorten.
iGlove Goed zittende handschoen met aan iedere hand 3 (van de 5) vingers die gebruik kunnen maken van een touch scherm
Zwart PU lederen hoesje, voorzien van een handige nylon trek koord waarmee de GSM snel en gemakkelijk uit het hoesje gehaald kan worden.
iparts4u Met dit iPhone X siliconen hoesje wordt er perfecte bescherming aan je iPhone X geboden. Door de net wat opstaande randen aan de voorzijde worden de gevoelige en kwetsbare ronde hoeken van jouw iPhone X goed beschermd. Tevens heeft het iPhone X siliconen
Stevige roze transparante iPhone 6 4,7 TPU bumper biedt u de telefoon een bescherming tegen beschadigingen door stoten en vallen. De bumper is rondom voorzien met uitsparingen voor de knoppen en poorten van de iPhone 6.
Stevige zwart transparante iPhone 6 4,7 TPU bumper biedt u de telefoon een bescherming tegen beschadigingen door stoten en vallen. De bumper is rondom voorzien met uitsparingen voor de knoppen en poorten van de iPhone 6.
Dit hoesje beschermd je iPhone 7 rondom tegen stof en krassen.Flexibel materiaal met een glanzende afwerking. uitsparingen voor alle toetsen en aansluitingen
Schattig blauw Samsung Galaxy s5 hoesje met koning olifant opdruk, het hoesje is ook afgewerkt met kleine glitters. Voorzien met uitsparingen voor de toestel functies en een opstaande rand aan schermzijde.
Oog van horus flexibele TPU hoes voor de Samsung Galaxy S5, deze hoes beschermd de zij en achterkant optimaal tegen beschadigingen door vuil en krassen. Voorzien met uitsparingen voor de toestel functies en een opstaande rand aan schermzijde.
Zoekt u een beschermend achterkantje voor uw iPhone 6? Dan is dit hoesje een uitstekende keuze. Dit hoesje beschermd tegen beschadigingen door stoten en vallen.
Voorkom kras en stootschade aan uw Apple iPhone 5C met dit paars effen hardcase hoesje. Dit hoesje is dun en licht van gewicht waarmee u 5C geen dik object wordt. De case is afgewerkt met een rubbercoat laag wat meer grip biedt in de handpalm.
Zoekt u een beschermend hoesje voor de iPhone 6 plus? Dan is deze paarse s-line TPU hoes een uitstekende keuze. TPU is een schokabsorberend materiaal wat beschermd tegen kras en stootschade, en voorzien met uitsparingen voor de iPhone 6 functies.
Paarse lotus print hardcase geschikt voor de Apple iPhone 5C, dit hoesje beschermd de 5C tegen schade door stoten en vuil. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, poorten en camera.
Playboy Met deze roze Playboy sok zal je zeker indruk maken.met draagkoord Geschikt voor alle telefoons tot 140mm x 50mm x 14mm
Dun flexibel maar stevig hoesje speciaal ontworpen voor de iPhone XDankzij de specifieke uitsparingen kan het toestel optimaal bediend worden.
Roze bloemenstruik flexibel TPU hoesje voor de iPhone 5C, dit hoesje beschermd de 5C tegen beschadigen door vallen, stoten en stof. Aan de voorzijde heeft dit hoesje een opstaande rand op schuifkrassen aan het scherm te voorkomen.
Glanzend roze hardcase hoes voor de iPhone 5C, biedt een uitstekende bescherming tegen krassen en vuil. Deze hoes is voorzien met uitsparingen voor alle knoppen, toegangspoorten en de camera.
Eenvoudig schokabsorberend iPhone 5/5S beschermhoesje, dit hoesje is gemaakt van flexibel roze TPU materiaal en beschermd optimaal bij stoten, vallen en tegen vuil. In de hoes zitten uitsparingen voor knoppen, toegangspoorten en de camera.
Deze glazen screen protector is speciaal gemaakt om het glas van uw Samsung Galaxy S6 te beschermen tegen breuken en krassen. De screen protector is slechts 0,26mm dik, hiermee behoudt u alle functionaliteiten van uw Galaxy S6 retina touch scherm.
Bescherm het scherm van uw kostbare iPhone 6 plus met deze Anti reflectie protector. Naast de optimale bescherming tegen krassen en stof vermindert deze screen protector licht weerkaatsing optimaal waarmee u altijd goed beeld behoudt.
2 Screenprotectors voor iPhone 6 Plus en iPhone 6S Plus gemaakt van gehard glas.
Snorretjes flexibele TPU hoes voor de Galaxy Note 3. Deze hoes beschermd goed tegen schade door vallen en stoten, aan de voorzijde is de hoes voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera, poorten en touch pen.
Als u op zoek bent naar een glinsterend hoesje voor uw iPhone 6 dan is deze oranje stars hoes een goede keuze. Dit siliconen hoesje biedt naast zijn opvallende look ook een goede bescherming tegen slijtage door dagelijks gebruik, stoten en vuil.
Als u op zoek bent naar een glinsterend hoesje voor uw iPhone 6 dan is deze roze stars hoes een goede keuze. Dit siliconen hoesje biedt naast zijn opvallende look ook een goede bescherming tegen slijtage door dagelijks gebruik, stoten en vuil.
Dun flexibel maar stevig hoesje speciaal ontworpen voor deze iPhone Dankzij de specifieke uitsparingen kan het toestel optimaal bediend worden.
Zoekt u een beschermend hoesje voor de iPhone 6 4,7? Dan is deze slank transparante TPU hoes een uitstekende keuze. TPU is een schokabsorberend materiaal wat beschermd tegen kras en stootschade, en voorzien met uitsparingen voor de iPhone 6 functies.
Harde case beschermt je "iPhone X" .uitsparingen voor snoertjes en de camera
Grappig uiltje hardcase geschikt voor de Apple iPhone 5C, dit hoesje beschermd de 5C tegen schade door stoten en vuil. Een leuk uiltje print met een glanzende finish, de hoes is voorzien met uitsparingen voor knoppen, poorten en camera.
Voorkom kras en stootschade aan uw Samsung Galaxy S6 met dit Wit effen hardcase hoesje. Dit hoesje is dun en licht van gewicht. De case is afgewerkt met een rubbercoat laag wat meer grip biedt. Er is ook gedacht aan uitsparingen voor alle functies.
Glanzend witte hardcase hoes voor de iPhone 5C, biedt een uitstekende bescherming tegen krassen en vuil. Deze hoes is voorzien met uitsparingen voor alle knoppen, toegangspoorten en de camera.
Witte luipaard print hardcase geschikt voor de Apple iPhone 5C, dit hoesje beschermd de 5C tegen schade door stoten en vuil. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, poorten en camera.
Dit zwart flexibeliphone 6 tpu hoesje beschermd u de achter- en zijkanten optimaal tegen beschadigingen. Tpu heeft als eigenschap een zeer goede schok absorberende functie. De hoes bevat ook uitsparingen voor de knoppen, camera en toegangspoorten.
Harde case met anti vingerafdruk diepvries structuur. beschermt je "iPhone X
Voorkom kras en stootschade aan uw Samsung S8 met deze hardcase hoes. Dit hoesje is dun en licht van gewicht waarmee de S8 geen dik object wordt. De case is afgewerkt met een zeer dunne rubbercoat laag wat net dat beetje meer grip biedt in de hand.
« 1 2 3 4 5 »