Zoekterm: Er is 1 overeenkomstig document gevonden
Automatisch inloggen, bewaren van de loginnaam+wachtwoord

Het vinkje (in vroegere CMS-versies) doet eigenlijk niets.
In de nieuwe versie van het CMS is het vinkje ook weg.

Als je een andere pc gebruikt voor het beheer, kun je na het beheren op Logout / Afmelden klikken onderaan in de navigatie.

Daarna moet er weer worden ingelogd om in het beheer te komen.